26.07.2010

Adnan Sezgin | Polak Sevgisi!


Tarih´e  bir bakin.. 2007 yillinda Bouzid´le birlikte Polak´in pesindeymis bizim Adnan efendi..
Haldun´dan sonra böyle seyleri tekrar görmek gercekten üzücü..
Haldun Üstünel döneminde tranfer gece 3 gibi Kulübün resmi yayin organlarinda duyurulurken simdiyse futbolcunun geldigi kulüb transferi acikliyor!
---
10 Haziran 2007

Müjdeler yakında
Mondragon, İnamoto ve İliç'i göndererek yabancı futbolcu kontenjanını boşaltan Galatasaray, Nurnberg'li ön libero Jan Polak ve K'Lautern'de top koşturan defans oyuncusu İsmael Bouzid'le büyük ölçüde anlaşmaya vardı
Galatasaray yönetimi, sarı - kırmızılı taraftarların merakla beklediği transferleri bitirebilmek için tüm imkanlarını seferber etti. İnamoto ve Mondragon'dan sonra İliç'le de yollarını ayırarak yabancı kontenjanında yer açan yöneticiler, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yeni sezonun kadrosunda mutlaka görmek istediği Jan Polak ve İsmael Bouzid'le el sıkıştı.
Sarı - kırmızılı idarecilerin, Nurnberg forması giyen 26 yaşındaki Çek yıldız Jan Polak'la büyük ölçüde anlaştığı, Alman kulübüyle bonservis pazarlıklarının ise sürdüğü vurgulandı. Nurnberg'in iki yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı ön libero için 3 milyon euro bonservis istediği kaydedildi.
Cim-Bom'da, Alman ikinci ligi ekiplerinden Kaiserslautern'de top koşturan Cezayir asıllı Fransız vatandaşı İsmael Bouzid'in transferi ise imzaya kaldı. Feldkamp'ın gözdeleri arasında bulunan 23 yaşındaki Bouzid stoper bölgesinde oynuyor ve özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor.
Yeni sezon için Servet'le anlaşan Galatasaray'ın, Bouzid'e de imza attırması halinde, Song - Tomas ikilisiyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor
MİLLİYET

Keine Kommentare: