31.01.2011

Istemiyorum Transfer, Mransfer!


Zapata, Culio, Stancu, Yekta, Kazim ara dönemde gelen futbolcular görüldügü gibi Galatasaray ve Galatasaraylilara yetmiyor halen cesitli Taraftar Forumlarinda "O gelsin, su gelsin" cümleleri kuruluyor. Ama bu futbolcular geliyorda sezon sonu bu futbolculari takiminda görmek istiyen Hagi takimin basinda kalabilecekmi?
Gaziantepspora karsi eger elenirsek gelecek yil muhtemelen Hagi takimin basinda kalmaz ama yeni gelen Teknik Direktör bu alinan futbolculari istermi? Rijkaard´in istedigi gül gibi Misimovic´i tek kalemde silen Hagi´ye 2 laf söyleyemiyen yönetim Stancu veya Yekta gibi arkasi kuyvetli futbolcularida yeni gelecek TD´e savunmaz diye düsünüyorum.

Oysa Bayern München´e bakin bir!
Uli Hoeness´in aldirdigi Timoschtschuk ve Mario Gomez oynatilmiyor diye Van Gaal´i acik acik elestirdi ve Van Gaal mecburen pekte tutmadigi bu 2 futbolcuyu oynatmak zorunda kaldi.
Ee peki kim kazandi? 30 Milyonluk adami cöpe atmadilar (Galatasaray´da olsaydi pic edilirdi büyük olasilikla) ve onu kullanmaya calistilar simdi gördügünüz gibi mac basi 2 gol atiyor Mario Gomez. Ama yinede Van Gaal onu 2-3 gol attigi halde elestirme yolu buluyor. Elestirdigi noktaysa onu 1-0 gibi önemli golleri atamamakla sucluyor.

Keine Kommentare: