30.05.2010

Nikica Jelavic Trabzonspor´a dogru?

Avusturya´nin Rapid Wien takiminin Forvet oyuncusu Jelavic büyük olasilikla gelecek sezondan itibaren Trabzonspor´da diyebiliriz.
Rapid´e 2008 yillinda transfer olan Jelavic ciktigi 67 macta 25 gol atmayi basardi (geldigi ilk yil genelde sonradan oyuna girmisti bu sezonun basindaysa Rapid 2 forvetinide - Meierhofer Wolverhampton´a, Jimmy Hoffer´i Napoli´ye - sattiktan sonra Jelavic daha fazla forma sansi bulmaya basladi).
Trabzon´un asil hedefi Pantelic´ti ama onun büyük oranda Schalke´le anlasmasi üzerine Karadeniz ekibi Hirvat golcü Jelavic´e yönelmis. Trabzon ekibinin 2 Hirvat futbolcusu Cale ve Gabric okudugum habere göre Jelavic´i Trabzon´a gelmesi yönünde ikna etmeye calisiyorlarmis.
Jelavic 1985 dogumlu uzun boylu bir forvet. Eger Trabzonspor´a gelirse basarili olacagini tahmin ediyorum.
Avrupa Liginde Astan Villa´ya attigi gollerden sonra dikkatleri üzerine cekmisti Jelavic. Zaten en büyük hedefinin Avrupanin büyük liglerinde oynamak oldugunu söylemis Gazeteye.
---
Türk Medyasina göre Galatasaray´da Veli Kavlak ve Yasih Pehlivan´la ilgileniyormus ama bu konuda Avusturya Medyasindan bir haber yok. Sadece gecen yil Veli´yi Besiktas´in istedigini biliyorum.

Keine Kommentare: