27.05.2010

Real Madrid | Capello & Mourinho ?

Yazinin basligina dönmeden önce bazi seyleri anlamakta gercekten zorluk cekiyorum sanki biraz Galatasaray´in Lucescu´dan sonraki sezonuna benziyor..
Lucescu takimi Sampion yapmis ama yinede yaranamamis ve kovulmustuya, iste bende Pellegrini´yi biraz Lucescu´ya benzetiyorum. Adam Real Madrid tarihinde bir sezonda en fazla puan alma basarini gösteren TD olmasina ragmen kapi önüne koyuldu. Iyi tamam belki Sampionlar Liginde Lyon´a karsi elenmesi sasirtici bir durumdu ama Barca´ya karsi ancak Capello veya Mourinho gibi TD´ler bas edebilirdi zaten..
Yine yazinin basligina dönelim ozaman..
Barcelona´la kim bas edebilir dedik biraz önce? Capello ve Mourinho.. cok düsünmeli degiliz..
Bu Capello daha 2-3 sene önce kapi önüne koyulan Capello degilmi? Gerekcesi neydi peki? Lucescu gibi hane cok defansif oynatmiyormuydu bu adam? Yani Real Madrid gibi bir takima yaksimyiacak sekilde takimini oynattigi icin gönderilmisti Capello! 
Peki Mourinho gelirse durum cokmu farkli olacak?
Iyi güzel yeri gelir Mourinho Sampionlar Ligi Finalinde bile 4 hücum futbolcusuyla sahaya cikar ama o 4 hücum futbolcusu köpek gibi takim savunmasini yapar.. Ozaman size sorarim Pellegrini isteseydi bunlari yapamazmiydi? Bence yapardi ama Real Madridli´lerin istedigi gibi oynamak istedi.
Mourinho belki Pellegrini´den daha karizmatik ama Mourinho rüyasinda o 96 puan´i görür..

Keine Kommentare: