17.03.2010

Ali Dürüst | Secim Kozu..?!?

Bugün bazi Spor Sitelerinde dolasirken Adnan Öztürk´ün secim kozunun "Ali Dürüst" oldugunu okudum. Ama bir Galatasaray´li olarak sormadan edemiyorum. Yahu "Ali Dürüst" nezamandan beri Secim kazandiran Adam oldu? Yane dime ne alaka?
Kaldiki 1-2 sene öncesine kadar Canaydin´in Prensi fln diye´de haberler cikiyordu, gelecegin Baskan adayi diye. Ali Dürüst´ün senelerce Galatasaray Yönetiminde bulunmasindan haric Yöneticilikte bir basarisi varmi? Simdi Galatasaray.to Forumundan bazi Üyelerin sözlerini aktarmak istiyorum..

Galatasaray.to Forum´dan alintidir / Tiklayin
Yazar: tyisik
"Ali Durust ne yapmis ta bu kadar onemli bir isim haline gelmis anlamiyorum. Herkes gelecegin baskani, falan filan bu adami efsane haline getirdi. Hep kacak guresen bir eleman, isterse 10 tane Ali Durust girsin Ozturk'un yonetimine bir bok olmaz hicbirinden."
---
Yazar: Allez
"Popescuya komisyon ödeyerek;
petre-bratu gibi 2 değerli oyuncuyu GSımıza kazandırdı....saolsun...elleri dert görmesin...öpülesi insan.. "
---
Yazar: JackDaniel's
"Beyler hatırlayın ya..Ali Düsrüst'ün Futbol Şubesinde olduğu günleri hatırlayın...Her transfer dönemi başladığı gün, "Galatasaray'da transfer bitmez , daha önümüzde uzun zaman var, araştırıyoruz" diyen...Koca bir transfer sezonunu aynen bu cümlelerle sürdüren, transferin son günüde utanmadan aynı şeyleri söyleyen bir adam değilmiydi bu Ali Dürüst...
Haldun Üstünelden sonra böyle bir adamı bünye kabul etmez... "

Keine Kommentare: