31.03.2010

TT Arena | Sonunda Bitiyor..

1996 yillarinda baslamisti bir Stad mevzusu.. Ozamanki Yönetim nekadar ileri görüslüymüs´ki "Yeni Stad" sart demislerdi.. Hane ozaman Avrupada bile kirik dökük stadlarda oynaniyordu.. Simdiki gibi bir stad furyasi yoktu.. Yani Galatasaraylilarin ufkunun nekadar genis oldugunu söylemek istiyorum biraz.. Cogu Galatasarayli eminim ozamanlarda "Ne gerek var.. Bu stad bize yetiyor.. Baska Stad´da bu sesi cikartamayiz, Cehennem yok olur gider fln fln.." Pek hakli sayilmazlar.. Bana göre her stadi Insanlar Cehennem´e cevirir. Hatirlayin son derbide mesalla Fenerbahce icin Sami Yen Cennet gibi biseydi..
Peki Galatasaraylilar nezaman stad mevzusunu kafaya takmaya basladi..?
Fenerbahce Stadini yeniledikten sonra "Bizim nezaman Stadimiz olcak?" demeye basladi.. Kaldiki ozamanlar Sportif anlamda Fenerbahce´nin önündeyiz, yawas yawas Fenerbahce yeni Stadiyla bilrikte kipirdamaya basliyor.. Diyorumda 1996 senesinde eger bu stadi yapabilmis olsaydik suan Türkiyenin tek büyük kulübü Galatasaray olurdu.. (bize göre yinede tek büyük ya neyse :-))
Buarada yeni stadin %90 kaba insaatinin bittigini duyuralim.. Inanilmaz bisey bu! Hani o hic bitmeyecek dedigimiz Stad sonunda bitiyor!
Birde Tribünlerin cok uzakta kalmamasida güzel bisey.. Kayseri Kadir Has Stadyumu sanki Saha´ya biraz uzak gebi geliyor bana.. Umarim bu gördügümüz resimdeki gibi olur.. Sanki bir Bernabeu havasi var..

Keine Kommentare: