29.09.2009

Ne güzel Ligimiz var..


7´de 7 yapan Fenermi desem.. ? Gecen senenin süper Takimi Sivas mi desem? 90. dk´da 10 kisi Hücum yapan Antalya mi desem?
Hepsini diyorum.. Fenerbahce aslinda bu hafta Puan kaybedecekti.. Galatasaray bu Eskisehir´e karsi kazanacakti ve tablo degisik olacakti ama olmadi.. Bir Süperlig Takimi (Antalyaspor´dan bahsediyoruz) nasil olurda 90. dk´da 10 kisi hücum yapar? Galatasaray kendi evinde 1-1 "iyidir" diyorsa senin 10 kisiyle hücum etme lüksün yoktur Kardesim!
---
Öncelikle sunu söylemek istiyorum, Galatasaray´in puan kaybetmesinden son derece mutluyum.. Sonuc olarak 34´de 34 yapamicaktik bunun icin zamanlama olarak bu puan kaybi güzel oldu. Kim bilir belki Rijkaard´da puan kaybedilmesini icten ice istiyordu.. Cünkü bir 9´da 9´la Kadiköy´e gitmenin cok büyük bir yükü vardi..  Bakalim ve görelim bana göre bu beraberlik Galatasaray ve Rijkaard´in isine geldi.. Adamlar Yunanistanin Liderine karsi deplasmanda galib geldigi halde "ciddi rakiple oynamadi" damgasi yedi.. Eger Kadiköy´de 9´da 9´la gidip ve kaybedilseydi olabilcekleri düsünmek bile istemiyorum.. Simdiyse saatli bomba Fenerbahcede.
---
Bülent Uygun noldu sana ve Sivas´a? Balon patladimi? Hos cok sey yazilir senin hakkinda´ya neyse.. Sen Balili gibi adami gönder.. yerine aldiklarina bak.. Hos Arsenal sende olsaydi farkli olurdu dime.

Keine Kommentare: