03.09.2009

Roland Linz | Gaziantep

Transfer aslinda birkac gün önce bitmis gibiydi ama Avusturya medyasinda Linz´in Manageri Sknder Fani´nin bu transferde birkac pürüzün ciktigini ve daha imzayi atmadigini söyledigi icin blog´a gecikmeli olarak yaziyorum. Öncelikle Linz gibi siradan bir futbollcunun bile Türkiyeye gelmesini ve son ana birakmasini sasirarak takip ettim! Sonucta 28 yasina gelmis ve kariyeri boyunca elde tutulacak bir basarasi olmiyan bir futbollcu. Simdi duyar gibiyim.. Okadar siradansa niye bu adam 35 kez milli takima davet edilmis..
1. cagrildigi dönemde Avusturya Milli Takimi daha da dipteydi ve inanilmaz bir Forvet sikintisi yasaniyordu..
2. 35 macta ancak 7 gol atma becerisi göstere bilmis..
3. Eski Avusturya TD´ü Hans Krankl tam bir Linz hayraniydi..hatta meshur bir lafi bile var "gün gelecek bizi bütün avrupa bu 2 forvetimiz yüzünden kiskanacak.. " kast ettigi 2. forvet oyuncusu Roman Wallner ve suan Avusturyanin siradan kulübü LASK´da oynuyor!
Linz´in en büyük sansi onu aylarca istiyen Jose Couceiro.. her mac kesinlikle ilk 11 de baslar ama tek dilegim var.. oda saka maka 15 gol atarsa umarim Besiktas almaz bu adami..
-----
simdi NTVSPOR´dan gördüm...
Kizil, Portekiz´in SC Braga takimindan transfer ettikleri Jorginho ve Roland Linz gibi yildiz futbolcularin transferlerinin yogun ugras ve emek istedigini, bu transferlerin gerceklesmesinde teknik direktör Jose Coucerio´nun büyük katkisi oldugunu söyledi. Yildiz futbolcularin Anadolu kulüblerine kolay kolay gelmedigini, bu transferin gerceklesmesinin yaklasik 3 ay zamanlarini aldigini ifade eden Kizil, "Yildiz futbolcular Anadolu kulüblerine, fazla para bile verseler gelmek istemiyor. Biz zor olan bir isi basardik. Roland Linz ve Jorginho´nun takima büyük katkilari olacaklarina inaniyorum. Her iki yildiz futbolcu da takima büyük katti saglayacak" dedi
-----
yildizmi? neyse..

Keine Kommentare: