10.02.2010

Haldun Üstünel | Dikkat!

Haldun Üstünel yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

“Galatasaray aleyhinde açıklama yapan başkanlar kervanına Antalya ve Kayseri'den sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın da katılması ve O'na eşlik eden medyadaki yandaşlarının hezeyanla yüklü yazı ve konuşmaları aslında Galatasaray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir.

Galatasaray olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk. Açıkçası biz bu duruşu sergilerken, rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyoruz. Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığı sezon sonunda belli olacak. Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz. Kendisini dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde 4 milyon euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler.

Gerçek bir dünya markası olan Galatasaray'ın ezeli rakibinin başkanı, marka değerini yükseltmek isteyen Kulüpler Birliğini temsil ederken, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması hiç de şık durmamaktadır. Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz.''
---
Galatasaray´in sahipsiz olmadigini görmek nekadar güzel bisey, aninda tepki buna denir iste..
Transfer yapmadik diyorlar ama 4 Milyon Euro harcadiklarini söylemiyorlar yoksa Gökhan Ünal´i unutmakmi istiyor Aziz Baskan?
Canaydin dönemiyle bu yönetim arasinda daglar kadar fark var! Canaydin demisken, tüylerim diken diken oldugunu söylemis olayim.

Keine Kommentare: