08.02.2010

Ziya Dogan | 1 Puanla Dönmek Üzücü!

Önce ne demis Ziya Dogan?
''............Ne yazık ki Fenerbahçe’nin adından korktu takımım bir haftadır söylüyoruz Fenerbahçe’yi yenebiliriz diye yenebilirdik fakat buradan 1 puan aldığımız için çok üzgünüm.''
---
Sen Fenerbahce´yi yenme! Sen git Denizli´yi, Kasimpasa´yi, Antalyaspor´u yen ama Fenerbahce´yi hemde deplasmanda yenmeye calisma! Haa beraberliklemi Diyarbakir´a dönüyorsun iste buna sevin ama ÜZÜLME!
Ordu´su olsun, Sivas´i olsun hepsinin tek hedefi var 3 hafta sonra oyniyacaklari Galatasaray yada Fenerbahce macini kazanmak! Yahu siz kendi aranizda oynadigniz maclara biraz disiplinli ciksaniz bu ligde ilk 6 ya girersiniz zaten! Yok ama butür takimlarin ne hocasi nede futbolcusunun umrunda degil oynadiklari takimlar. Onlarin tek bir amaci var oda Reklam!
Galatasaray´a karsi kazanirlarsa seneye bir takimda tekrar ekmek yiyeceklerini bililiyorlar cünkü CV´lerinde Galatasaray galibiyeti yaziyor olacak.
Haa bizde soralim kendimize niye biz LaLiga olamiyoruz diye. Niyesi varmi? Barcelona´nin X Rakibi bir beraberlik koparabilirse havalara ucar ama bizimkilerse Fenerbahce deplasmaninda beraberlikle döndükleri icin neredeyse agliyacaklar.

Keine Kommentare: