16.02.2010

Galatasaray Adaylari!


"Seyrantepe, Riva ve Ali Sami Yen projeleriyle adeta çağ atlatmaya hazırlanan Galatasaray'da, başkanlık koltuğu da artık daha cazip hale geldi. 27 Mart'taki kongre öncesi Adnan Polat'ın ilk rakibi Adnan Öztürk olurken, Refik Arkan'la beraber birkaç ismin daha adaylığını açıklaması bekleniyor."
Maraton.com.tr´den bir alinti

Stop, Yetmez 10 tane aday ciksin!
Stop, Para cok olunca Baskan adayida cok oluyormus!
Stop, Canaydin döneminde neredeydiniz?
Stop, Rekor sayida Baskan adayi bizi bekliyor bu secimde!
Stop, Adnan Polat en azindan 2. bir dönemi hak ediyor!
Stop, Adnan Öztürk Sampionlar Ligini getirmek istiyormus!
Stop, En son Özhan Canaydin Sampionlar Ligini secim kozu olarak kullanmisti!

3 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Bundan önceki seçimlerde kulüp zor durumdayken kongreye bile uğramayan insanlar, işler yoluna girince, stad yapımı rayına oturunca, riva arazilerinin tapusu alınıp üst kullanım hakkı elde edilince vs. ve bunların 5-10 yıllık maddi geri dönüşümünü hesaplayınca ağızları sulanmaya başladı herhalde. Ama herkes biliyor, o zamanlar devekuşu gibi başını toprağın altına gömüp kulübü başıboş bırakanların şimdi kulüp başkanlığı aşkıyla yanıp tutuşmalarının nedenlerini...

MBC hat gesagt…

aynen..
birde gs baskanlik secimlerinde herzaman 2 aday cikmistir ama o 2. aday genelikle simge olarak cikiyor.. (veya gecen secimlerde oldugu gibi estetik uzmani doktor cikmisti adnan polat´in rakibi olarak)

ama biz adnan öztürk´den daha dogrusu ben zamaninda cok sey beklemistim ama ozamanlar kulüb sayesinde cok reklam yapti ama bir türlü kulübe zor zamaninda yardim etmedi.. kredi parasini aldi diye biliyorum fln.. neyse..
umarim adnan öztürk baskan secilmez.. (bana göre baskan olacak kisinin yönetimde birkere bulunmus olmasi gerekir.. mesalla ileride ali dürüst´ü düsünenleri biraz mantikli buluyorum.. yillarca hep yönetimdeydi..)

Anonym hat gesagt…

Söylediklerinize aynen katiliyorum, Adnan Polat yapilanlari kesinlikle hakketmemistir.