21.12.2009

Uli Hoeneß Baskan Bayern München Sampion!


Öncelikle sunu belirteyim ben ne Bayern München´i severim nede bugüne kadar Uli Hoeneß´i seven bir insandim. Ama gecen Pazar günü Alman DSF Spor Kanalinda yayinlanan Doppelpass programinin konuklari arasinda Uli Hoeneß vardi. Orda biraz kendisinin ve Bayern München´in gelecegini anlatti ve söyledikleri baya bir hosuma gitti, gitmesiyle beraber Türkiyede böyle biseyin imkansiz oldugunuda belirtelim.

Peki Bayern München´in Yeni Baskan´i ve Eski Manager´i ne söyledi? Söylediklerini birazdan yazacagim..

Mesalla düsünün Futbolcuydunuz ve oynadiginiz takima sonradan Manager oluyorsunuz ayni zamanda basarili bir Is Adamisiniz (salam/sucuk fabrikasi var). Manager oldugunuz dönemde hep üstünüzde Beckenbauer gibi bir Efsane var. Siz nekadar basarili olursaniz olun o sizden hep daha göz önünde olacak ve herkez onu konusacak ve siz hep siradan Manager gibi Teknik Direktör´lerin yaninda oturacaksiniz. Hayatinda neredeyse hep dogrulari yapti, hicbirzaman egosuna yenilmedi.


Simdi Doppelpass´da ne söyledigini yazmak istiyorum.
Bildiginiz gibi yerine senelerdir Manager ariyordu Alman Medyasi hep Oliver Kahn adini ön plana cikariyordu ama nedense Oliver Kahn onun yerine getirilmedi. Uli Hoeneß kendi mirascisini kendisi secti ve Bayern München´in yeni Manageri olarak Nerlinger uygun buldu.



Doppelpass Progaminda Sunucu soruyor "Siz ne yapacaksiniz, Nerlinger´e transfer konusunda fln ne diceksiniz? vs.vs.vs(butür sorular sormustu)."

Uli Hoeneß´in cevabi: "Ben bundan sonra izliyecem, zaten Nerlinger bu isi yanimizda baya bir yapti, bu saaten sonra onun isine karismak dogru olmaz cünkü eger karisirsam hicbir zaman kendisini gelistiremez, ben bundan sonra ne takim Hoteline ne soyunma odasina girerim, ben artik Baskan´im ve mac günü Stad´dan macimi izlerim ancak" biraz agzim acik kaldi ama bu Program öncesi pek sevmedigim adam´a bir baska gözle baktim. Nede olsa bu adam Bayern München´i ekonomik olarak Dünyanin en iyi kulübleri arasina soktu, Futbolcuyken son derece basariliydi, CL kupasini kaldirdi, her sene Lige ambargo koydu vs.vs..
Düsünün Türkiyede bu tür basarilara imza atmis birisi pat diye güncel hayat´tan geri cekilirmi? Tabiki Hayir.
--
Program´dan bir baska ilginc nokta..
"Luca Toni´yi bedelsiz ya kiraliya yada gönderebiliriz"
Sunucu: "Nasil yane? Simdi bir kulüb gelse ve Luca Toni´yi istiyoruz ama paramiz yok dese, verirmisiniz?"
Uli Hoeneß: "Evet, cünkü TD düsünmüyor Onu ve takimin moralini bozacak bir sorun cikmasini istemiyoruz" diyor.. (haa unutmiyalim Luca Toni Bundesliga´nin en cok para kazanan futbolcusu, tabiki bu yüzdende göndermek istiyor en azindan para ödemekten kurtulmak istiyor..)

Keine Kommentare: