11.11.2009

Robert Enke Ve Hastaligi


Bildiginiz gibi Sali günü Robert Enke Intihar etti. Bugün karisi ve doktoru basinin karsisina gecerek bazi aciklamalarda bulundu..

- Doktoru: "2003´den beri Depression´u vardi.."

- Doktoru: "Hastaligini gizli tutmak istiyordu.. Onu bu yüzden bir hastahane´de tedavi edemedik..
En son uzun süre antremanlara cikamadigi (sakatligi vardi) süre icerisinde onu tedavi ettim ama intihar edecegini tahmin etmiyordum..

- Doktoru: "Aylarca hergün tedavi altindaydi ve bir süre sonra hersey iyiye gitmisti.. ve iyi oynamaya baslamisti.."(Milli Takima kadar yükseldi!)

- Doktoru: "Bu depression´u ölen kizi dünya´ya gelmeden önce basladi.."

- Karisi: "Biz kizimizin ölümünden sonra, sevgiyle bütün zorluklari basarabilecegimize inaniyorduk.. onun intihar gibi bir düsüncesi oldugunu bilmiyordum..

- Karisi: "Depression tedavisi gördügünü kimseye söyliyemiyordu..
Cünkü medya´ya yansisaydi hayatinda sahip oldugu herseyi kaybedecegini düsünüyordu.. (evlatlik edindigi kizimizi, Futbol yasantisini.. vs.vvs.) Futbol onun icin cok önemliydi..
---
2003 yilinda FC Barcelona´da bu hastaligi basliyor ve Fenerbahce´ye geliyor..
belki o Istanbulspor macinda neden bukadar kötü oynadigini simdi daha iyi anliyoruz.. Belki Türkiye´ye gelmeseydi suan hersey daha farkli olabilirdi, yane söylemek istedigim sey, geldiginde zaten hastaligi bulunan biri böyle apar topar Türkiye´den gönderilerek hastaligina ek etki yaratmistir..
---
Hannover96 Kulübü belki 1 nummarayi rafa kaldircakmis..
---
Almanya - Chile Milli maci iptal edildi..

Keine Kommentare: