06.11.2009

Yildirim Demirören Kükredi!



14 TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI!..

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi maçında alınan mağlubiyeti sonrası BJK tribünlerinden kötü tezahürat yapan 14 taraftar gözaltına aldındı. / İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yaptığı açıklamada, "Tribün liderlerini konuşmak için emniyete çağırdık. Hiçkimse Beşiktaş Başkanına küfür edemez" dedi.
Maraton.com.tr´den alintidir!
----
Yaziklar olsun sana Yildirim Demirören!
1. Bugüne kadar Inönü´de kimlere küfür edilmediki? Rakip takimlarin ne anasi ne bacisi kaldi niye zamaninda bisey yapmadin? Bukadar kolaydiysa niye cikipta "Ben kimseye benim stadimda küfür ettirmem" demedin? Niye sana "SEREFSIZ Demirören!" denince kükredin?
Kaldiki bu bir Besiktas durusudur! Carsi, Baskanina Küfür eder..
Seba küfür yediyse sen hayli hayli yersin!

2. Küfür´e karsiyim ama bir düsün.. Hak etmedinmi? Okadar cok yanlisin varki bu yanlisin icinde sadece bir dogrun var.. oda 2008/2009 senesi! (Hos senin bu basarida bana göre bir katkin yok)

3. Baskan oldugun zaman Besiktas´in Borcu nekadardi? Suan nekadar?
Senin sayende Kulüb Borc bataginda! Tabata, Ailton, Ismail, Del Bosque vs.vs.vs...
Gaziantep sayende zengin oldu o baska! Bosuna tribünler tempo tutmadi.. "Baskan olsana.. Baskan olsana.. Antepe Baskan olsana!"
Kaldiki senin nasil ve neler yaptigini herkez iyi biliyor veya tahmin ediyordur... 5 para etmiyen futbolcuya 10 lira verirsen insan burdar art niyet arar.. !

1 Kommentar:

Anonym hat gesagt…

ayılar kükreyemez.
aslanlar kükrer