09.11.2009

Ronaldo + Büyücü + Sakatlik = Acaba?



Büyücüler.. Falcilar.. Hocalar...

Bu tür seylere aslinda pek kulak asmam/inanmam ama her insanda oldugu gibi, bazi seyler biraz tuhaf kaciyorsa ozaman "Acaba" demeden´de edemiyorum.  Bildiginiz gibi Eylül´ün son haftasinda "El Mundo" gazetesi manset´den bir haber vermisti ve bu haber tüm dünya´yi dolasmisti..
Bilmiyen veya duymuyanlara kisa kisa anlatayim;

"Bir büyücünün teki.. / Ronaldo´ya büyü yaptigini / Kendisinin ne Ronaldo nede Real Madrid´e karsi oldugunu / sadece isini yerine getirdigini / Ronaldo´nun belki agir bir sakatlik gecirmiyecegini ama oynadigindan daha fazla tribünde oturcagini / bu büyüyü Ronaldo´nun aldatigi eski bir kiz arkadasi tarafindan yaptirildigini / bu ise karsilik simdilik 15.000 €, isi tamamladiktan sonra cok daha fazla para kazanacagini!" Söylemisti..

Bu söylentiler ciktiktan sonra herkez sanirim biraz gülümsedi ve birazda merak etti.. "Acaba" bisey olacakmi diye.. Real Madrid kulübü bu haberler ciktigi sirada bu haberi ciddiye almadiklarini aciklamisti..
Ronaldo sezonun daha baslangici olmasina ragmen oynadigindan daha fazla tribünde oturdu ve simdi sakat sakat Milli Takim´a katilcak.. Bosna Hersek maclarinda eger sakat sakat oynar ve bisey olursa yer yerinden oynar.. Real Madrid, Ronaldo´nun Milli Takima cagrilmasini yanlis buldugunu zaten acikladi..

Umarim bisey olmaz.. ve biz o Büyücü Pepe´ye gülüp geceriz..

Keine Kommentare: