07.01.2010

0034634....... Messi´nin Cep Telefon No´su!


Messi demiski Arda´yi tanimiyorum..Hadeee Lan Ordan diyesim geliyor..
Hürriyet Arjantinliye 0034634......... nolu cep telefonundan ulasiyor ve Messi´ye soruyorlar.. "Lan Messi.. Bizim Ülkede yane Türkiyede seni varya Arda Turan´la kiyasliyorlar ne diyorsun?"
Tabi bildiginiz Messi iste. Bos dururmu, hemen Hürriyet´e "Magazinsel" bir cevab veriyor, haa bütün bu olanlar Fifa ödül töreninde oluyor. Messi Ispanya ve Arjantin Medyasini birakmis sadece ama sadece Türkiyeden gelen bu soruyu cevabliyor..(Messi´nin No´su benim uydurmam degil, Hürriyet´de gercekten böyle yazilmis :-).

''Açık söyleyeyim Arda'yı tanımıyorum.. Türk Milli Takımı hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece Güiza'nın Türkiye'de oynadığını biliyorum. Bir de Manchester United'e 3 gol atan Tuncay vardı, onu biliyorum.. Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu görüyor..''

Haber´e bakin, ne güzel baglanmis degilmi? Güiza´yi tanimali zaten, sonucta 2 sene evel Ispanya Gol Krali olmus, birde Manchester´a 3 gol atan Tuncay´i tabiki taniyor.. Sorsan;"Tuncay hangi takimda oynuyor" diye. Cevab veremez. Peki hangi takimla o 3 golü atti desen biraz düsünür cok cok Galatasaray der! Biraz Hürriyet vari yazalim! Hatta Hatta biraz ileri gidelim ve zamainda Maradona'ya Fenerbahce yi taniyormusun diye sormuslar "hayir, Galatasaray'da mi oynuyor? " diye cevaplamisti diyerek kapatalim.

Meselle Arda - Messi degil.. Meselle bu sacmaligi haber yapanlarda!
Bana sorsan Messi´mi Arda´mi diye, tabiki Messi´dir derim.
Zaten Arda Turan´da kendisiyle ilgili bu kiyaslamayi komik buldugunu aciklamisken, neyin pesinde Hürriyet?
Neyin pesinde olduklari basbaya ortada.. Galatasaraylilar Arda´yi baski altina alsin, Arda kendisini her macta Messi gibi sanarak oynasin ve takima katki saglamasin ve genel olarak bu haber Galatasaraylilari kizdirsin.. Kabul edelim simdiye kadar her noktayida tuturuyorlar.. Arda Turan gecen senelere göre takima daha az katki sagliyor, Galatasaraylilar Arda Turan´i Messi gibi görmeye basladikca onun diger meziyetlerini göremiyorlar ve genel olarak su yazilanlara bir Galatasarayli sallamadan edemedigi icin Dansöz Meric ve Popcu Ercan ikilisi bir baska haz aliyordur bu haberleri yaparken.

1.Not; Su yukardaki Fotograf´a bir bakin. Hürriyet bu Fotograf´i haberin yanina koymus..
Bu resim bile onlarin nekadar tarafli oldugunu aslinda aciklamiyormu? Arda Turan uykulu.. Messiyse Dinamik, Patlamaya yakin bir sporcu gibi gösteriliyor..

2.Not; Messi eger 4-5 saat PlayStation oynuyorsa emin olun en azindan oyundan taniyordur Arda Turan´i ;)

3.Not; Meric Tunca ve onun gibileri icin önceden yazdigim yazi icin Tiklayin

Keine Kommentare: