04.01.2010

Inter | Arnautovic | Olmadi



Yaza dönelim;
Twente Enschede´nin Forveti Marko Arnautovic Chelsea ve Inter gibi büyük kulüblerin ilgisini cekiyor, önce Chelsea devreye giriyor ve saglik kontrolleri icin Londra´ya cagriliyor. Saglik Kontrollerinden önce Chelsea´nin Sportif Direktörü Peter Kenyon Arnautovic icin 15 Milyon Euro´yu gözden cikarmisti ama Sag ayaginda yorgunluk nedeniyle bir kirik meydana geldigi ögreniliyor ve Chelsea 15 Milyon Euro´luk teklifinden vazgeciyor, bunun üzerine Arnautovic´in de ilk tercihi olan Inter devreye giriyor. Bu kirik sebebiyle Inter busefer Transferi biraz agirdan aliyor ve Arnautovic´i kiraliyorlar (satin alma önceligi Inter´de).
Arnautovic´in Babasi Tomislav´in kendi agzindan transferle ilgili söyledikleri: "Inter Marko´yu hep istiyordu ve onu aylarca Scout´lar tarafindan izlettirdi. 4 hafta boyunca Twente Antremanlari haberimiz olmadan cekilmis. José Mourinho onun maclardan daha cok antemanlarda nasil perfomans koydugunu merak ediyordu. Transfer´den sonra Inter´in Sportif Direktörü Marco Branca bize Marco´nun bütün CD kayitlarini hediye etti."

Ocak 2010´e dönelim;
Marco Branca: "O Twente´nin oyuncusu, 31. Ocak´a kadar nereye isterse gidebilir, tabiki kadroda kalabilir ama kesinlikle oynamiyacak!"

Söylentilere göre Mourinho´la papaz olmus ve son dönemlerde koskoca Portekizliye Selam bile vermiyormus. Marko´nun zor bir kisiligi oldugu Avusturya´da biliniyordu. Genclik yillarinda Austria, Vienna ve Rapid takimlarinda teker teker basarisiz olmustu sebebiyse o yastaki zor kisiligi olarak gösteriliyor. Kendine asiri derecede güveniyor bu Arkadas, hatta hatta Dünya´nin En iyi futbolcusu olacagini´da söyliyor.
Daha cok degil, Ekim ayinda 1000 metre karelik Villa´dan 4000 metre karelik Villa´ya tasinmisti Ailesiyle birlikte. Acaba ozamanlar bilmiyormuydu Inter´in onu düsünmedigini? Bana göre cok yetenekli bir futbolcu ama ancak bu zor kisiligle ancak Twente gibi takimlarda basarili olur. Ona Hollanda´da genc Ibrahimovic yakistirmasi bile yapilmisti. Ne diyelim daha yasi 20 belki seneye Chelsea kapisini calar..

Keine Kommentare: