15.01.2010

Gökhan Gelirse / Semih Gider!


"Nöbetci Semih herzamanki gibi oturuyor"

Baslik herseyi özetliyor aslinda. Gökhan´in gelisi, Semihe bir sinyaldi "Nereye istersen artik gidebilirsin" anlaminda.
Istedigin yere git Semih´cim ama lütfen Galatasaray´a gitme. Nede olsa kendi agzindan söyledigin bir laf var "Ben bu kulübün bütün Sporcularindan daha Fenerliyim". Onun icin sen bir zahmet "Fenerli Semih" olarak akillarda kal. Biliyorum sen gelmezsin Galatasaray´a ama olurda Galatasaray seni bu Forvetsizlikte ve yabanci kontenjani´nin dolulugunda almak isterse lütfen nazikce bu teklifi red et.
Gökhan Ünal konusunda Galatasaray´in hic devreye girmemesini cok olumlu buldum. Bana göre Gökhan Ünal tipki Serkan Aykut veya Zafer gibi bir Anadolu topcusu. Kaldiki 3,5 Milyon Euro + Burak Yilmaz´a bir kocaman "CÜSSS" demek gerekir. (Trabzon 6,5 Milyon´a almis oldugu Gökhan´i neredeyse ayni fiyata geri verdi. 3,5 + 3 = 6,5)
---
Gelelim Galatasaray´a. Toplam 3 tane yerli forvet var. Halil, Sercan ve Semih.
Semih´i yorumladigimiz icin onu gelmiyor sayalim. Halil´in Schalke´de pek mutlu olmadigini biliyoruz eger 2 Milyon´a gelecekse gelsin derim ama 2 Milyon´un üstü Halil icin uc bir rakam. Haa belki Lincoln´la takas olarakta olabilir. Nede olsa Magath zamaninda Trabzon´dan aldigi Marcelinho´yu Wolfsburg´da oynatmisti.
Sercan´i umarim Galatasaray ciddi ciddi düsünüyordur. Sercan´i bugün almak icin Galatasaray´in kasasindan 10 Milyon Euro cikacaktir. Veya 6 Milyon + 2-3 Futbolcu. Ama bu hamleyi Galatasaray yapmak zorunda! Gelecek 5 yil forvet sikintisi cekmez Galatasaray.

Keine Kommentare: