05.01.2010

Kayseriye Inat, Inadina Ali Turan!



Öncelikle bugünkü bir haberi geceyim;
Kayserispor'un TFF'ye gönderdiği şikayet dilekçesi metninde şu ifadelere yer verildi: “Galatasaray Kulübü, takım kaptanımız Ali Turan ile sözleşmemiz devam ediyor olmasına rağmen bilgimiz haricinde görüşme yapmıştır. Bu konu basına sızdırılmış, yaklaşık 15 gündür bütün spor medyasını meşgul etmesine rağmen Galatasaray kulübünden herhangi bir yalanlama yapılmamıştır. Gelinen noktada futbolcumuz, ara transferde Galatasaray kulübüne gideceği söylentileri ile ayartılmış, kulübümüzün ve takımımızın düzeni bozulmuştur. Konunun araştırılarak Galatasaray kulübüne ve görüşmelere dahil olan menajerlere ceza verilmesi için gereğini arz ederim.”
---
Sakami bu? Yeter Kayseri yeter! Sen kücüksün ve kücük kalacaksin! Asla ama asla bir Galatasaray olamazsin! Senin Basin Sözcünün ne mal oldugunu bütün Türkiye gördü (GS´la alay ettim lafi sonrasi) Hurma denen Manager bozuntusu, busefer neye dayanarak Galatasaray´i TFF´ye sikayet ediyorsun? Dünya´nin her tarafinda sözlesmesi bitecek olan futbolcuyla istenirse anlasilir! Haa tabi sende haklisin, Ali Turan´dan para koparamadigina yaniyorsun. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz´da iyi para topladiniz ama orda biraz hakliydiniz(sözlesmesi bitmiyordu onlarin). Simdi neye itiraz ediyorsunuz? Eger Ali Turan´in kalmasini istiyorsaniz Kaptaninizi ikna edin! Ama Galatasaray´a laf atmayin. Umarim Ali´yi Galatasaray Söke Söke alir buda size kapak olur.
Ali Turan´in eldeki Stoperlerden bir artisi olacagini tahmin etmesemde su Kayserispor´a birisi haddini bildirmeli. Bes kurus almadan kudursunlar istiyorum. Zamaninda Hurma´nin Gökhan icin Galatasaray´a laf atisini unutmadi Galatasaraylilar. Umarim gelecek Kayserispor macinda tepkisi Tribünlerin bu yönde olur.

Keine Kommentare: