29.01.2010

Hürriyet Senin Taaaa ...... !

Not; Bu yaziyi onlara göre yaziyorum, yane küfürlü! Eger rahatsiz olacaginizi düsünüyorsaniz lütfen okumayin!
Ercan´a ragmen, Meric´e ragmen,  Emrah Öner´e ragmen yane anliyacaginiz bütün bu Ipnelere ragmen arada bir bakardim Hürriyet´in Internet sitesine hatta bazi Galatasaraylilarin boykot etmelerini cokda dogru bulmuyordum ama son Meric Itinin yazisini okuduktan sonra buraya kadarmis dedim. Meric´i bos veriyorum o sonucta bir tetikci asil bu yaziyi Manset´den verenlerin ben a.q!
---
Siz yazilarinizda Galatasaray´i kücük görürken, Galatasaray´a Programlarinizda Ana avrat küfür ederken bunu sadece Galatasaray´a mi yaptiginizimi düsünüyorsunuz? 30 Milyon Galatasaray´li sanki sizin müsteriniz degil, benim müsterimdi.. Ama olsun o 30 Milyon Galatasaray´li gecte olsa yawas yawas uyaniyor ve teker teker sizi boykot ediyor! Boykot ederken sevdiklerinizin bir güzel kulaklarini cinlatiyor..
---
Sizin yazdiklarinizi aslinda gülerek okuyourum. Cünkü IQ seviyenizi gösteriyorsunuz. Ama birde bu yazilari ciddiye alip okuyanlar oldugunu bilmek kötü iste. Siz Fenerbahce´nin Resmi bir yayin organi olsaydiniz hicbisey diyemezdik. Ama sözde bagimsiz bir yayin organinin (sözde) yazarlarisiniz benim gözümde tetikcileri.
Hicbir baglantisi olmiyan noktalarla yazi yaziyorsunuz!
Öner diye yeni bir ipne türedi mesalla son yazilarinda Arda Turan´la ilgili..
"Arda domuz gibi olmus, pardon domuz gribi olmus" diyebiliyor!
---
Ercan, Meric ve yeni yetme Öner sizin gelmisinizi, gecmisinizi Sikeyim! Sizin gibi picleri dünyaya getirenlerin taaa a.q!!! Yok canim size küfür etmiyorum bu yazdiklarim sadece saka amacli..Ciddiye almayin..

1 Kommentar:

Schumy hat gesagt…

Boşver it ürür kervan yürür.

Eziklikleriyle kalsın haysiyetsizler...